Det är ingen slump att hunden är människans bästa vän med tanke på hur givande det är att ha en. Att göra vad du kan för att din hund ska trivas och må bra är verkligen värt insatsen. Eftersom hundar älskar att vara utomhus och röra på sig kan du göra i ordning din tomt så att den kan springa, träna och hoppa omkring där utan något koppel. Detta är kul för din hund och sparar mycket tid för dig som inte behöver rasta den lika ofta. Denna idé är perfekt om du har en stor tomt eller bor på landsbygden. Naturligtvis bör du hålla koll på din hund emellanåt och se hur den beter sig ensam.

Gräv med hjälp av en minigrävare

När du skapa en tomt för din hund är det viktigt att den blir hundvänlig och säker. Ett effektivt sätt att skapa en hundvänlig tomt är att använda en minigrävare till ATV. Med en minigrävare gör utför du jobbet mycket snabbare än om du hade gjort det manuellt med spade. Dessutom säkerställer det att resultatet blir fint och presentabelt. Du hittar en smidig minigrävare till ATV med ett grävdjup på drygt 2 meter och 23 centimeter skopbred hos Kellfri. Denna minigrävare är mycket användbar för alla typer av markjobb på tomten, speciellt när det finns begränsat med utrymme för att göra jobbet med en konventionell grävare. Den är utrustad med en 10 hästkrafter bensinmotor tillsammans med en förlängd dragstång som underlättar körning. På så sätt klarar den av mer än vad du anar.

Några tips på vad du kan skapa med hjälp av en minigrävare och få den perfekta hundvänliga tomten är:

  • En sandlåda där hunden kan gräva och leka i.
  • En utkiksplats för din hund i form av en kulle eller upphöjd markyta.
  • En tunnel som hunden kan krypa igenom.
  • En skuggig plats som låter hunden skydda sig från stark sol.

Vidare kan du använda en minigrävare till en mängd olika jobb på tomten som är svåra att utföra manuellt. En vanlig uppgift du kan använda den till är att rensa bort onödig jord som hunden har grävt upp. Vänta inte, gör ett besök på Kellfri.se redan nu och lägg din beställning!